Leifur James naar de Melkweg

Ticketmaster
Leifur James naar de Melkweg
Leifur James naar de Melkweg

Krap twee jaar na de release van zijn debuut ‘A Louder Silence’, is de Britse producer Leifur James alweer terug met de aankondiging van zijn tweede album ‘Angel in Disguise’. Op de eerste single ‘Wise Old Man’ mixt hij het elektronische experiment met verfijnde songwriting en zijn aangenaam harmonieuze stem. Vooruitstrevend, maar toch ook ontzettend fijn in de eenvoud zweeft zijn muziek ergens tussen het warme club-geluid van Caribou en de soulvolle rillingen van James Blake. De nieuwe plaat komt uit op 24 april via Night Time Storiers en wordt gelanceerd met een reeks intieme shows.

Leifur James
Datum: 16 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek