Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegenwoordig naar de Melkweg

Ticketmaster
Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegen- woordig naar de Melkweg
Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegen- woordig naar de Melkweg

Onder de noemer Metropole Orkest XXL vieren we 75 jaar Metropole Orkest en 50 jaar Melkweg. Van maandag 18 tot en met donderdag 21 mei geeft het orkest elke avond een concert met een toonaangevende artiest of formatie. Op dinsdag 19 mei deelt De Jeugd Van Tegenwoordig het podium met het Metropole Orkest.

Bas Bron, Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo vormen samen De Jeugd Van Tegenwoordig. Vijftien jaar geleden ontketende De Jeugd een revolutie met ‘Watskburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘De Formule’ en natuurlijk ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affice van vele grote festivals. Vorig jaar beleefde De Jeugd een voorlopig hoogtepunt met een 1000ste show in een uitverkocht Olympisch Stadion. Het Metropole Orkest en De Jeugd ontmoeten elkaar voor het eerst op het podium van de Melkweg: spektakel gegarandeerd!

Metropole Orkest & De Jeugd Van Tegenwoordig
Datum: 19 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:00 & 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek