Shai Maestro naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Shai Maestro naar Tivoli Vredenburg
Shai Maestro naar Tivoli Vredenburg

De Israëlische pianist Shai Maestro is een van de recentere toevoegingen aan het ECM roster. Voorafgaand hieraan maakte Maestro een lange muzikale reis, onder meer als vaste pianist in het trio van bassist Avishai Cohen, in Mark Guiliana’s Jazz Quartet en met optredens samen met de toplaag van de internationale jazz als Chick Corea, Tigran Hamasyan en Diana Krall.

Shai Maestro’s muzikale carrière kreeg een kickstart toen hij door bassist Avishai Cohen werd uitgenodigd in zijn vaste trio met drummer Mark Guiliana. Met het trio nam hij vier albums op waarvan twee op Blue Note Records; Gently Disturbed (2008), Sensitive Hours (2008), Aurora (2009), and Seven Seas (2011). Met al deze ervaring op zak formeerde Maestro in 2010 zijn eigen trio met bassist Jorge Roeder (ook de vaste bassist van Julian Lage) en landgenoot Ofri Nehemya op drums. Met zijn trio sloeg Shai Maestro een nieuwe muzikale weg in. Meer dan ooit hechtte hij waarde aan muzikale durf, de tijd nemen en de muziek organisch laten ontvouwen.

Shai Maestro
Datum: 18 november
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek