Sophie Hutchings naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Sophie Hutchings naar Tivoli Vredenburg
Sophie Hutchings naar Tivoli Vredenburg

De Australische pianiste/componiste Sophie Hutchings maakt dromerige, melancholieke en bij vlagen meditatieve muziek. De oceaan is een van haar grote inspiratiebronnen, naast het werk van de Amerikaanse ambient-artiest Harold Budd, de Estlandse pianist Arvo Pärt en de Amerikaanse postrockband Rachel’s. Voor de introverte Hutchings is muziek maken ook een vlucht uit het drukke bestaan en aan optreden dacht ze dan ook niet, maar toen haar debuutalbum Becalmed (2010) goed werd ontvangen in Europa, betrad ze toch het podium. In april verschijnt haar nieuwe album Scattered On The Wind, met Two Flames als eerste single!

Sophie Hutchings
Datum: 20 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek