The Pineapple Thief naar Paradiso

Ticketmaster
The Pineapple Thief naar Paradiso
The Pineapple Thief naar Paradiso

Toen in 1999 de band Vulgar Unicorn stopte, ging het bandlid Bruce Soord in zijn eentje verder onder de naam The Pineapple Thief. Hij maakte in zijn eentje muziek in zijn studio, maar transformeerde op veelvuldig verzoek van een steeds groter groeiende groep fans zijn one-man studioproject naar een volledige band. Sinds 2002 toert de progressieve rockband de wereld rond en maken ze veelgeprezen albums, waarvan ‘Dissolution’ uit 2018 de meest recente is. Twee jaar eerder maakte The Pineapple Thief bekend dat King Crimson en Porcupine Tree-drummer Gavin Harrison zich bij de band – die verder bestaat uit Jon Sykes op bas en Steve Kitch op keyboard – zou voegen. Dat zorgde volgens kenners voor een definitieve sprong naar de top van de progrock-scene. Dit jaar mogen we het dertiende studio-album verwachten, waaraan nu de laatste hand wordt gelegd.

The Pineapple Thief
Datum: Zaterdag 10 oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek