Trevor Daniel naar Bitterzoet

Ticketmaster
Trevor Daniel naar Bitterzoet
Trevor Daniel naar Bitterzoet

De vijfentwintigjarige zanger, rapper en producer Trevor Daniel uit Houston, Texas is sinds jonge leeftijd bezig met muziek. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste EP uit, met hierop het nummer ‘’Falling’’. De track ging viral op TikTok, werd daardoor een internationale hit en is inmiddels miljoenen keren gestreamd op Spotify en YouTube. Trevor’s muziek klinkt als pop met invloeden van hiphop, trap en r&b en als zijn inspiratiebronnen noemt hij artiesten als Post Malone en Blackbear. Op maandag 6 april is hij voor het eerst in Nederland te zien in Bitterzoet in Amsterdam.

Trevor Daniel
Datum: Maandag 6 april
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang:20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek