Two Another naar Bitterzoet

Ticketmaster
Two Another naar Bitterzoet
Two Another naar Bitterzoet

Zwoele r&b invloeden en dromerige popnummers, dat is waar het Australische producersduo Two Another bekend om staat. De twee muzikanten combineren r&b, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek moeiteloos op hun nieuwe plaat ‘Another Night’. Angus en Eliot ontmoetten elkaar via school en lieten zich inspireren door Australische muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 debuteerden ze met hun single ‘Higher’ en maakte het duo snel naam. Niet alleen in Australië, maar ook op wereldwijd niveau. Kort na het uitbrengen van de eerste EP kreeg het duo lovende recensies van o.a. EARMILK en The Line Of Best Fit. Op donderdag 10 april geeft het duo een extra show in Bitterzoet.

Two Another
Datum: Vrijdag 10 april
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek