Lauren Ruth Ward naar het Der Aa-theater

Ticketmaster
Lauren Ruth Ward naar het Der Aa-theater
Lauren Ruth Ward naar het Der Aa-theater

‘‘I have a lot to say’’! Dit is wat singer-songwriter Lauren Ruth Ward duidelijk laat merken in haar liedjes. De mix van pop, indie en americana in combinatie met haar krachtige stem zorgt voor nummers waar menig publiek niet meer omheen kan.

De muziek van Ward is in Los Angeles binnen twee jaar enorm populair geworden. Al snel speelde ze in de Verenigde Staten en andere landen voor uitverkochte zalen, waar ze met onder meer Keith Urban, Yeah Yeah Yeahs en Eddie Vedder het podium deelde.

In haar nieuwe materiaal komt goed naar voren dat onderwerpen als female empowerment en jezelf leren kennen met betrekking tot schoonheid, eerlijkheid en intelligentie erg belangrijk zijn. Ze hoopt mensen met haar muziek te inspireren.

Lauren Ruth Ward
Datum: Zondag 17 mei
Zaal: Der Aa-theater

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek