Avi Kaplan naar Doornroosje

Ticketmaster
Avi Kaplan naar Doornroosje
Avi Kaplan naar Doornroosje

Diep in een bos nabij Nashville, Tennessee houdt zanger Avi Kaplan zich met zijn gitaar verscholen. Daar werkt hij sinds 2017, na een roerige periode met de wereldberoemde a capella groep Pentatonix in Los Angeles, in alle rust aan zijn solomateriaal. Sindsdien laat de singer-songwriter single voor single los op de wereld en niet zonder succes. Luister maar eens naar het soulvolle ‘Change On The Rise’ met de diepe vocalen van Kaplan. Of het meer folk-achtige ‘Aberdeen’ dat doet denken aan Fleet Foxes.

Na jaren intensief toeren met zijn band Pentatonix, voelde Avi Kaplan zich fysiek en artistiek uitgeput. Zijn solo-project klinkt genuanceerder, rijker en gevoeliger. “Ik ben eindelijk de muziek aan het schrijven, die in mijn hart zit”, aldus Kaplan. “Het is eigenlijk de muziek hoe ik het altijd schreef. Ik heb gewoon nooit de kans gehad om het te laten horen”. Kaplan heeft zijn muzikale wortels herontdekt en verdiept zich nóg meer in de folk. Aanrader voor liefhebbers van The Tallest Man On Earth, Fleet Foxes en Ben Howard.

Avi Kaplan
Datum: 17 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:45u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek