Avi Kaplan naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Avi Kaplan naar Tivoli Vredenburg
Avi Kaplan naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Avi Kaplan begon zijn carrière in de a-capellaband Pentatonix, waar hij met zijn lage stem de rol van bas vervulde, maar ook geregeld de leadzang voor zijn rekening nam. In 2017 verliet Kaplan de groep en sindsdien bouwt hij aan een solocarrière met totaal ander materiaal dan de Pentatonix-covers. Op zijn eerste twee ep’s Sage And Stone (2017) en I’ll Get By (2020) blijkt hij een spirituele folkartiest te zijn die doet denken aan Fleet Foxes of Hozier, maar ook (op het dreigende Change Is On The Rise) aan gospel doet. De oude ziel die in Kaplan huist krijgt eindelijk de ruimte!

Avi Kaplan
Datum: 16 november
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek