Brainpower naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Brainpower naar Burger- weeshuis
Brainpower naar Burger- weeshuis

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens van meerdere generaties gegrift.

Na ruim 1 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze woordkunstenaar evident. In 2018 wint hij zelfs zijn eerste prijs in Amerika: De Global Peace Song Award voor zijn single “All The Same”..

Zijn nummer “Animal Sauvage” is vervolgens te horen in de blockbuster “The Equalizer 2” met Denzel Washington. Het unieke is dat hij hiervoor werd gevraagd. De film behaalt zowel de nummer 1 positie in Amerika als in Nederland.

De afgelopen periode verschenen er veel nieuwe singles, in het Engels en in het Nederlands, waarvan er een aantal geproduceerd werden door Willie B (Producer van Amerikaanse grootheden als Kendrick Lamar, J. Cole en Schoolboy Q).

Brainpower tourde de laatste jaren door Nederland, België en het Caribisch gebied. In April 2019 ontving hij nog een award in België bij MNM Radio om te vieren dat hij de eerste Nederlandstalige Hip Hop artiest ooit was die de nummer 1 positie behaalde in de drie grootste charts van België èn Nederland.

Momenteel wordt er onder meer volop gewerkt aan een nieuw Nederlandstalig album dat dit jaar nog zal verschijnen. Op 20 februari verschijnt alvast de splinternieuwe single (en bijbehorende videoclip) “Iedereen Zegt”. Vanaf 3 oktober 2020 start zijn nieuwe tour.

Brainpower
Datum: 30 oktober
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek