Buzzard’s Brew naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Buzzard’s Brew naar de Nieuwe Nor
Buzzard’s Brew naar de Nieuwe Nor

Buzzard’s Brew is een ambitieuze 5-koppige funkband uit het zuiden van Limburg. De band combineert hun liefde voor funk muziek met een flinke scheut humor. Voeg daar nog een lekkere groove en meerstemmige zang aan toe, en roer goed. Dit brouwsel zorgt ervoor dat je de hele avond niet kan stilstaan!

Het afgelopen jaar was een goed jaar voor de band. Met een aantal energieke concerten zette de band zichzelf op de kaart in het limburgse pop-landschap. Hoogtepunt van het jaar was de openingsshow van Parkcity Live 2019. Ook werd de bezetting flink vernieuwd. Met onder meer zangeres Gody Snyers kreeg de band een moderne, gepolijste sound: funky, maar dan op hun eigen manier.

Buzzard’s Brew
Datum: 08 mei
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek