David Benjamin naar Patronaat

Ticketmaster
David Benjamin naar Patronaat
David Benjamin naar Patronaat

Dat David Benjamin opgroeide aan het strand van Den Haag is te horen. Zijn laid-back stijl doet denken aan singer-songwriters als Jack Johnson, Jason Mraz en John Mayer. Integere popliedjes die het hart ontspannen en vervolgens niet meer uit je hoofd gaan lijkt het recept. De afgelopen twee jaar dook hij in de filosofie wat resulteerde in een compleet nieuwe kijk op het leven en en geheel nieuw album wat deze zomer uitkomt.

Twee singles van de aankomende plaat zijn inmiddels al uit: ‘All That You Are’ en ‘Big Bang (Only Love)’. Eerder bracht David Benjamin onder andere de songs ‘Friends, Can’t Get My Head Around Loving You’ en ‘Until The Morning Light uit. Deze songs zijn goed voor miljoenen streams en de remix van zijn song ‘Crazy’ door DJ-Producer Lost Frequencies leidde tot een wereldwijde hit met meer dan 152 miljoen streams.

David Benjamin
Datum: 10 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek