Dropkick Murphys naar 013

Ticketmaster
Dropkick Murphys naar 013
Dropkick Murphys naar 013

“The booooys are back!” Dropkick Murphys komen na 12 jaar terug naar 013! Hoewel deze band afkomstig is uit de Verenigde Staten, vinden de leden hun roots in de arbeiderswijken van Ierland. En dat hoor je in hun mix van Ierse folk en keihard mee te blèren punkanthems. Met hits als ‘I’m Shipping Up To Boston’, ‘Rose Tattoo’ en hun recente single ‘Smash Shit Up’ laten ze maar al te goed horen waar ze voor staan: good vibes in de vorm van een muzikale slooptour. Ooit begonnen in de kelder van een barbershop, nu uitgegroeid tot absolute headliners op grote festivals en stadions als AFAS Lives en Ziggo Domes. Vandaag te zien in de intiemere setting van onze zaal!

Dropkick Murphys
Datum: 27 juli
Zaal: 013
Zaal open: 19:00
aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek