Het Zesde Metaal naar Rotown

Ticketmaster
Het Zesde Metaal naar Rotown
Het Zesde Metaal naar Rotown

Het Zesde Metaal, de formatie rondom liedjesschrijver en muzikant Wannes Cappelle, waant zich graag door het grijze gebied. Op de nieuwste langspeler Skepsels mediteert Cappelle niet op de absoluten, eerder de subtiele gebaren en wonderbaarlijke contrasten die bovendrijven wanneer we op langere termijn met elkaar omgaan. Tid Van Ton is een nostalgisch klinkend liedje onttrokken van alle sentimentaliteit uit het begrip ‘vroeger’. Reden Genoeg werpt een sobere blik op hoe de betekenis van relaties door de jaren blijft veranderen.

Dan hebben we De onvolledigen, een prachtig duet met SX-frontvrouw Stefanie Callebaut, en Slaven van het leven nog niet eens genoemd. Soms zitten de meest kostbare inzichten ‘m juist in het lege helft van het halfvolle glas: de troost zoeken in de twijfels. De rootsy, in herkenbaar West-Vlaams dialect gezongen liedjes van Het Zesde Metaal klonken nog nooit zo intiem en doorleefd.

Het Zesde Metaal
Datum: 29 november
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek