JoJo naar Paradiso

Ticketmaster
JoJo naar Paradiso
JoJo naar Paradiso

De Amerikaanse zangeres JoJo bewandelt een ongebruikelijk carrièrepad: ze brak in 2004 op slechts dertienjarige leeftijd door met de gigantische hit ‘’Leave (Get Out)’’. Ze schreef hiermee geschiedenis als de jongste persoon ooit met een nummer één-hit in de Amerikaanse Billboard-hitlijst. Met de release van haar tweede album ‘’The High Road’’ in 2006, samenwerkingen met onder andere Timbaland en tournees met Joe Jonas en Big Time Rush bewees de jonge popster uit Boston geen eendagsvlieg te zijn.

Toch zat er iets niet helemaal lekker: JoJo stond onder sterke controle van de platenmaatschappij en kreeg niet de vrijheid om haar eigen stempel te drukken op haar muziek. Dat is nu – ruim 16 jaar later – totaal anders. Ze verliet haar label en bracht in 2016 haar derde album ‘’Mad Love’’ uit, waarop we kennis maken met de nieuwe JoJo. Op het album is een stijlvol en volwassen r&b-geluid te horen en werkt ze samen met sterren als Alessia Cara en Wiz Khalifa. In 2019 bracht JoJo wederom een aantal nieuwe tracks uit, waarop ze ook stijlen als soul en jazz verkent en samenwerkt met o.a. PJ Morton. Op 15 september komt JoJo terug naar Nederland voor een concert in Paradiso.

JoJo
Datum: Dinsdag 15 september
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek