Lauren Ruth Ward naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Lauren Ruth Ward naar Tivoli Vredenburg
Lauren Ruth Ward naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse zangeres Lauren Ruth Ward maakt een geheel eigen mix van indie en americana, afgetopt met een portie seventies-glam. Dat ze door muziekrecensenten wordt vergeleken met uiteenlopende namen als Janis Joplin, Florence Welch (van Florence and The Machine) en Courtney Barnett bevestigt alleen maar de veelzijdigheid van Ward. Debuutalbum Well, Hell verscheen in 2018, sindsdien heeft de eigenzinnige Ward een tijdje het albumformaat verlaten en plaatst ze geregeld losse nieuwe nummers op YouTube – check daar vooral ook haar cover van I Touch Myself van The Divinyls. In maart komt haar nieuwe album Vol. II uit, waarvan Water Sign de eerste single is – net zo rauw en urgent, maar met iets meer focus en volwassenheid.

Lauren Ruth Ward
Datum: 31 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek