LIFE naar Merleyn

Ticketmaster
LIFE naar Merleyn
LIFE naar Merleyn

De vier leden van LIFE, afkomstig uit de Engelse stad Hull, maken een opgefokte en snelle mix van punk, garagerock, post-punk. Het debuutalbum uit 2017 draagt de cynische titel ‘Popular Music’ en viel in de smaak bij zowel critici als fans. Vooral door de opvallende en venijnige zang van Mez Green.

Na uitgebreide tournees met muzikale bloedverwanten en vrienden van Slaves en IDLES verscheen in 2019 hun tweede album ‘A Picture of Good Health’. Wederom een ironische reflectie op de muziekindustrie, vol sociaal commentaar en boordevol opgekropte energie. Het album werd geproduceerd door Luke Smith (Foals). LIFE is een aanrader voor liefhebbers van SHAME, Fountaines DC, Slaves, IDLES.

LIFE
Datum: 20 mei
ZaalL: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek