LIFE naar V111

Ticketmaster
LIFE naar V111
LIFE naar V111

Je zult het misschien niet zo snel zeggen van een stel driftige post-punkers uit het Britse plaatsje Hull, maar LIFE is een band die trotseert. Frontman Mez en drummer Stew hebben een achtergrond in het jongerenwerk; ze zagen met eigen ogen hoe de politiek en grote instituten het leven en ambitie langzaam uit komende generaties wurgen. De muziek van LIFE maakt daarom een vuist voor de meest kwetsbare zielen binnen de maatschappij en het is op die geweldige langspeler Popular Music bij elke song goed menens.

We konden ons geen betere artiest wensen om afgelopen jaar het startsignaal van Left of the Dial te verzorgen. Vandaar dat we deze bloedintense band uitnodigen voor een clubshow in de V11. LIFE op het podium meemaken is een vrijwillige overgave aan een innerlijke strijd: strijd tegen het pessimisme, tegen de innerlijke demonen. Uiteindelijk zegeviert het broederschap, de ontlading en de vreugde. Goh, het is bijna als het echte leven…

LIFE
Datum: 24 mei
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek