Nasty Cherry naar Paradiso

Ticketmaster
Nasty Cherry naar Paradiso
Nasty Cherry naar Paradiso

Indierockband Nasty Cherry uit Londen en Los Angeles ontstond in 2019 toen de vier leden aan elkaar werden voorgesteld door popster Charli XCX. De band werd per direct en nog zonder ook maar één nummer te hebben uitgebracht al een gigantische hype op internet, met tienduizenden volgers en uitverkochte concertzalen als gevolg. Niet zo gek natuurlijk, als je nagaat dat de bandleden al ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de creatieve industrie: zo is zangeres Gabriette Bechtel ook geslaagd fotomodel, werkt bassist Georgia Somary in de filmwereld, speelt gitarist Chloe Chaidez al jaren in de rockband Kitten en drummer Debbie Knox-Hewson in Honeyblood en de band van Charli XCX.

Eind 2019 bracht Nasty Cherry hun debuut EP ”Season 1” uit via Charli XCX’s Vroom Vroom Records, met tracks geproduceerd door o.a. Andrew Wyatt (bekend van zijn werk met o.a. Liam Gallagher, Mark Ronson en Miley Cyrus) en Justin Raisen (Angel Olsen, Kim Gordon en Charli XCX). De muziek van Nasty Cherry klinkt als dansbare indierock- en pop, geïnspireerd door bands als Sunflower Bean, Wolf Alice en The Donnas. Op donderdag 21 mei zie je Nasty Cherry voor het eerst in Nederland in Paradiso Amsterdam.

Nasty Cherry
Datum: Donderdag 21 mei
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek