New Model Army naar de Melkweg

Ticketmaster
New Model Army naar de Melkweg
New Model Army naar de Melkweg

Natuurlijk komt New Model Army dit jaar weer naar Melkweg, en dit keer om hun 40ste verjaardag te vieren met een 5uur durend programma verspreid over twee avonden! Tijdens deze feestelijke shows kijkt de band terug op hun carrière en hun maar liefst zeventien albums tellende catalogus.

De Britse band New Model Army doet al vier decennia waar ze goed in is: politiek geladen poëtische nummers schrijven die geworteld zijn in folk, punk, rock en metal. Hierbij heeft de naar het gelijknamige revolutionaire leger van Olivier Cromwell vernoemde band wereldwijd een enorme cultstatus weten op te bouwen en staan ze regelmatig in de Melkweg.

De albums ‘Between Dog And Wolf’ en ‘Between Wine And Blood’ markeerde een creatieve wederopstanding van de band. Het geldt als een van hun meest succesvolle albums en werd geprezen door de internationale muziekpers.

New Model Army
Datum: 18 & 19 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek