Radar Men From The Moon

Ticketmaster
Radar Men From The Moon
Radar Men From The Moon

Radar Men From The Moon viert zijn 10-jarig jubileum. Tijd voor feest! De Eindhovense experimentele groep blikt op 15 mei terug op de verschillende vormen en geluiden die dit steeds veranderde beest aannam. Radar Men From The Moon is constant geëvolueerd en veranderd; van spacerock naar dissonante psych en van drone techno naar industriële post-punk.

De groep toert door heel Europa en speelt op festivals als Roadburn en het Liverpool International Festival of Psychedelia. Naast verschillende releases op het Fuzz Club label, is de groep ook berucht vanwege de samenwerking met andere bands en artiesten, zoals Gnod, The Cosmic Dead en 10.000 Russos. Vandaar dat de band twee speciale acts heeft uitgenodigd die een bepaalde rol hebben gespeeld in hun 10-jarig bestaan!

Radar Men From The Moon
Datum: 15 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek