Ramón Valle naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Ramón Valle naar Tivoli Vredenburg
Ramón Valle naar Tivoli Vredenburg

Boundless Forces is het wervelende muzikale verhaal van de Cubaanse jazzpianist Ramón Valle, die 22 jaar geleden naar Nederland kwam en een carrière begon die hem meerdere keren naar North Sea Jazz bracht. Met een speciaal voor deze voorstelling samengestelde band (waarin onder anderen rapper Typhoon en saxofoniste Tineke Postma) neemt Valle het publiek mee op de reis van zijn leven. Cubaanse roots ontmoet Europese inspiratie, hedendaagse jazz, klassieke muziek en popcultuur. Valle verbindt mensen en muziek met deze universele vertelling over zoeken naar wie je bent en hoe en waar je bent gevormd!

Ramón Valle
Datum: 6 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:45
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek