Therapy? naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Therapy? naar De Oosterpoort
Therapy? naar De Oosterpoort

Therapy? viert haar dertigjarig bestaan! Om dit te vieren namen ze een compilatiealbum op, en touren ze rond om het te laten horen. Het Noord-Ierse trio rockt al sinds eind jaren 80 de hele wereld over en brengt met enige regelmaat albums uit die steeds weer van uiterst muzikale klasse getuigen!

Om het 30-jarige jubileum te vieren brengt het eigenzinnige rocktrio het album Greatest Hits (The Abbey Road Session) uit. Frontman Andy, bassist Michael en drummer Neil namen in de legendarische Abbey Road Studios 12 van hun UK Top 40-Hits op, waaronder een aantal tijdloze Therapy? anthems. Verwacht hits als Nowhere, Trigger Inside en Die Laughing, maar ook onbekendere nummers uit het grote repertoire van de band!

Therapy?
Datum: Zaterdag 21 november
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek