Therapy? naar Luxor Live

Ticketmaster
Therapy? naar Luxor Live
Therapy? naar Luxor Live

De eigenwijze Noord-Ierse rockband Therapy? bestaat 30 jaar en komt voor het eerst naar Arnhem! De 1989 opgerichte band brak bij het grote publiek door met de albums Troublegum (1994) en Infernal Love (1995). De compromisloze teksten over opgroeien, angst, frustratie en liefde zijn nog altijd even actueel.

Therapy? verwierf een grote fanbasis door altijd hun eigen weg te gaan en nooit aan trends te confirmeren. Hoewel het repertoire overwegend ruig te noemen valt, scoorde Therapy? hun grootste hit met de Hüsker Dü cover Diane, een ballad waarmee de band steevast in de jaarlijkse Top 2000 lijst terug te vinden is!

Om het 30-jarige jubileum te vieren brengt de groep begin maart het album ‘Greatest Hits (The Abbey Road Session)’ uit. Hierop staan 12 van hun grootste hits en vooral tijdloze Therapy? anthems, die we straks allemaal live kunnen horen en zien in onze de zaal!

Therapy?
Datum: Vrijdag 20 november
Zaal: Luxor Live
Zaal open 19:00 u
Aanvang: 19:45 u
Let op: De voorverkoop voor deze show start vrijdag 28 februari om 11.00 uur!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek