ValsBezig naar Paradiso

Ticketmaster
ValsBezig naar Paradiso
ValsBezig naar Paradiso

ValsBezig – bestaande uit Demma, Giniio, Kees en Ritchie – zijn broeders ‘4LIFE’. De uit Amsterdam Zuidoost afkomstige jongens dragen een aanstekelijke positieve en gezellige energie met zich mee. Ze trapten hun muzikale avontuur af in 2015 met het nummer ‘Hanna Montana’, dat destijds viraal ging. De projecten ‘#VBALERT’, ‘Soon On Top’ en de hit ‘BUK’ waren samen goed voor miljoenen streams, én zowel gouden als platina platen. De Surinaamse muzikale invloeden zijn duidelijk terug te horen, zo ook op het net aangekondigde album ‘4LIFE’ dat op 13 maart zal uitkomen. Op donderdag 12 maart treedt het viertal op in de kleine zaal van Paradiso tijdens hun releaseparty.

ValsBezig
Datum: Donderdag 12 maart
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek