Yung Lean naar Paradiso

Ticketmaster
Yung Lean naar Paradiso
Yung Lean naar Paradiso

Yung Lean’s nieuwe single ‘Boylife In EU’ weerspiegelt in zekere zin de ontwikkeling die hij sinds zijn doorbraak in 2013 heeft doorgemaakt; eentje vol triomfen en tragedies die horen bij het onevenwichtige leven van een jonge superster. Met zijn nummers ‘Ginseng Strip 2002’ en ‘Kyoto’ werd de Zweedse rapper/producer in één klap bekend, waarna een nieuwe generatie hiphop liefhebbers met zijn muziek opgroeide. In de jaren erna ontpopte hij zich – ook vanwege zijn bizarre kunstprojecten en alter ego’s – tot een iconische act binnen de underground hiphop scene. Op woensdag 1 april treedt hij met zijn nieuwe, audiovisuele show op in de kleine zaal van Paradiso.

Yung Lean
Datum: Woensdag 1 april
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek