Chef’Special naar AFAS Live

Ticketmaster
Chef’Special naar AFAS Live
Chef’Special naar AFAS Live

Chef’Special geeft dit najaar drie grote shows in Nederland. Op vrijdag 4 december staat de band in AFAS LIVE Amsterdam, zaterdag 12 december in het nieuwe Ahoy RTM Stage in Rotterdam en op zaterdag 19 december in Klokgebouw Eindhoven. De optredens staan naast de bekende tracks van de band in het teken van het nieuwe album ‘Unfold’ dat volgende week uitkomt.

Op dit moment heeft Chef’Special de track ‘Trouble’ uit, de eerste single van het nieuwe album ‘Unfold’ welke vrijdag 6 maart uitkomt. In maart speelt de band uitverkochte shows in Utrecht, Tilburg en Groningen. “We zijn dankbaar en verrast dat de shows in maart zo snel waren uitverkocht. Dit album en deze shows voelen als een nieuw begin. We kijken er dan ook onwijs naar uit in december naar Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven te komen en ons nieuwe album ‘Unfold’ te spelen”, aldus zanger Joshua Nolet.

Chef’Special
Datum: 4 december
Zaal: AFAS Live

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek