Flyying Colours naar Vera

Ticketmaster
Flyying Colours naar Vera
Flyying Colours naar Vera

Flink geïnspireerd door de heavy shoegaze van Ride, My Bloody Valentine en Slowdive ontstond in 2011 het Australische Flyying Colours. Onder bezielende leiding van Brodie J Brümmer en Gemma O’Connor gaf de band een eigenzinnige draai aan het genre en bracht al snel debuutsingle “Wavygravy” uit, gevolgd door de gelijknamige EP “Flyying Colours”.

Na intensief toeren kwam hun eerste full length “Minfullness” uit in 2016, waarop supports volgden voor The Jesus and Mary Chain, The Brian Jonestown Massacre en A Place to Bury Strangers. In Nederlands waren ze o.a. te zien op London Calling.

Deze zomer komt dan eindelijk hun nieuwste album uit, genaamd ‘Fantasy Country’. Hierop kruipen ze meer richting het weidste geluid van The Cure en pikken ook wat ‘sunshine psychedelica’ van landgenoot Tame Impala mee.

Flyying Colours
Datum: Vrijdag 4 september
Zaal: Vera

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek