Máni Orrason naar Vera

Ticketmaster
Máni Orrason naar Vera
Máni Orrason naar Vera

Als 19-jarige debuteerde de IJslandse singer-songwriter Máni Orrason al op Eurosonic, en sindsdien heeft hij niet stilgezeten. 22 is hij inmiddels, heeft twee albums uitgebracht en toert al jaren Europa rond met zijn warme folky liedjes.

Vorig jaar bracht hij de EP ‘BABY ANGEL’ uit, waarop hij voor het eerst invloeden uit de electronica en avant-garde pop toelaat, iets dat Máni doorzet in aanloop naar zijn nieuwe EP ‘BABY ANGEL LOVES YOU’, die eind 2020 uit gaat komen. De in februari uitgekomen single ‘I Go Up’ is daar alvast de energieke voorloper van.

De tour staat in het teken van deze nieuwe EP, verwacht dus naast zijn oude werk veel nieuwe nummers. Live speelt hij met band.

Máni Orrason
Datum: Vrijdag 1 mei
Zaal: Vera

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek