Milow naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Milow naar De Oosterpoort
Milow naar De Oosterpoort

De Vlaamse singer-songwriter Milow staat bekend om zijn akoestische pop en een gouden gevoel voor melodie en harmonie. Al tien jaar lang levert hij met gemak de ene na de andere akoestische pop-parel af. In zijn songwriting klinken sporen van Bruce Springsteen en Neil Young, maar hij covert net zo makkelijk een rapper: met 50 Cents’ hit Ayo Technology speelde hij zich zes jaar geleden tot in Amerika in de kijker. In mei vorig jaar verscheen het album Lean Into Me. In december komt hij voor een clubshow naar De Oosterpoort!

Lean Into Me
Op deze plaat keerde Milow terug naar het pure songwriting en de sound uit zijn beginperiode. Het inlevingsvermogen van deze songwriter definieert zijn muziek. Zo ook op zijn nieuwe album Lean Into Me. De naam van deze plaat is gebaseerd op het idee dat we op elkaars schouders moeten kunnen leunen en elkaar helpen, legt Milow uit. ”Vriendschap is erg belangrijk voor mij, ik probeer de relaties te onderhouden, ook al wordt het moeilijker als je ouder wordt.” Dit thema hoor je in de gehele afspeellijst terug en is erg persoonlijk voor Milow.

Milow
Datum: Maandag 14 december
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek