Amaranthe & Beyond The Black naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Amaranthe & Beyond The Black naar Tivoli Vredenburg
Amaranthe & Beyond The Black naar Tivoli Vredenburg

Twee keer powermetal voor de prijs van één! De Zweedse powermetalband Amaranthe is the best of both worlds: metalcore en melodieuze metal. Uniek is dat ze drie vocalisten in de gelederen hebben, met ieder hun eigen stijl. In februari kwam Amaranthe met de single Do Or Die, de voorloper van hun zesde studioalbum dat in september verschijnt. Het Duitse Beyond The Black (met frontvrouw Jennifer Haben) combineert powermetal met symfonische metal – een kruising van Within Temptation en Evanescence. Hun derde album Heart Of The Hurricane (2018) verscheen vorig jaar in een uitgebreide heruitgave!

Amaranthe & Beyond The Black
Datum: 13 december
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek