Aquilo naar Bitterzoet

Ticketmaster
Aquilo naar Bitterzoet
Aquilo naar Bitterzoet

Aquilo bestaat uit de Engelse jeugdvrienden Tom Higham en Ben Fletcher, die sinds 2013 samen muziek maken als Aquilo. Na diverse goed ontvangen singles bracht het duo in 2017 hun debuutalbum ‘’Silhouettes’’ uit. De muziek van Aquilo klinkt klinkt dromerig en melancholisch en bestaat uit elektronische elementen gemixt met akoestische gitaar en piano, voorzien van de prachtige vocalen van beide heren. In hun geluid hoor je invloeden van de muziek van artiesten als Sohn, RY X en Howling terug. Na een radiostilte van drie jaar pakt Aquilo in 2020 de draad weer op: zo staat er een nieuw album op de planning én speelt de band op maandag 1 juni in Bitterzoet.

Aquilo
Datum: Maandag 1 juni
Zaal: Bitterzoet

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek