Jack and the Weatherman naar Paradiso

Ticketmaster
Jack and the Weatherman naar Paradiso
Jack and the Weatherman naar Paradiso

Jack and the Weatherman, oftewel Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman, zijn oude schoolvrienden van elkaar uit Emmen. Bij toeval liepen ze elkaar jaren later weer tegen het lijf in Haarlem en voilà, Jack and the Weatherman werd geboren. De muziek van het duo klinkt als vrolijke, zonnige folkpop, geïnspireerd door artiesten als Jason Mraz, Milky Chance en The Lumineers, maar vooral ook door het leven, de zon en de Haarlemse surfcultuur. In 2018 bracht Jack and the Weatherman hun debuutalbum ‘The Lucky Ones’ uit, die goed werd ontvangen in binnen- en buitenland en inmiddels miljoenen keren is gestreamd op Spotify. Voor 2020 staat er een nieuw album op de planning, wat wordt gevierd met een release show in de grote zaal van Paradiso.

Jack and the Weatherman
Datum: 13 september
Zaal: Paradiso

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek