Jaguar Jaguar naar Rotown

Ticketmaster
Jaguar Jaguar naar Rotown
Jaguar Jaguar naar Rotown

Jaguar Jaguar verkocht de V11 onlangs binnen mum van tijd uit. Vandaar dat deze razendsnel opkomende Belgische band nog een show in het najaar erachteraan plakt, ditmaal in Rotown!

Het vijftal bestaat uit routiniers uit de Vlaamse popscene, bekende gezichten uit onder andere Tamino, Soldier’s Heart en Lohaus. Veel tijd in het repetitiehok hoefde de band dus niet te besteden voordat het balletje ging rollen. In slechts twee jaar tijd heeft de band shows met Balthazar en Unknown Mortal Orchestra gespeeld plus een plek op het Portugese NOS Live bemachtigd.

Jaguar Jaguar band schrijft stijlvolle, groovende indiepop in het verlengde van Phoenix, Tame Impala, MGMT en bijna-naamgenoot Jagwar Ma. Voor het komende album Madelyn komt die dansbare kant nog sterker naar voren. De bandleden zijn overigens van alle markten thuis: ze ondersteunen hun muziek met prachtige kleurrijke videoclips en kortfilms die niet zouden misstaan als montage in een Wes Anderson-film.

Jaguar Jaguar
Datum: 19 december
Zaal: Totown

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek