Lukas Nelson & Promise of the Real naar de Melkweg

Ticketmaster
Lukas Nelson & Promise of the Real naar de Melkweg
Lukas Nelson & Promise of the Real naar de Melkweg

Als je vader Willie Nelson is dan moge het duidelijk zijn dat je muziek er met de paplepel ingegoten krijgt, zo ook bij Lukas Nelson, die al vanaf zijn 13e zijn vader bijstaat als ritmegitarist tijdens concerten. Opgegroeid met country folk, gooit Lukas Nelson het met zijn band Promise of the Real echter over een andere boeg en maakt veelal American rock & blues. De band werkte samen met Neil Young op zijn album The Monsanto Years en ging mee op tour als begeleidingsband tijdens de Rebel Content Tour.

Het nieuwste album van Lukas Nelson & Promise of the Real is het veelgeprezen ‘Turn Off The News Build A Garden’, dat afgelopen zomer verscheen, het bereikte de nummer een in de Americana album chart en daar bleef het 10 opeenvolgende weken staan! Lukas werkte ook samen met Lady Gaga en Bradley Cooper aan de soundtrack van het muzikale meesterwerk A Star Is Born.

Lukas Nelson & Promise of the Real
Datum: 17 juni
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek