Sophia Kruithof naar Metropool

Ticketmaster
Sophia Kruithof naar Metropool
Sophia Kruithof naar Metropool

In 2019 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze tijdens haar Blind Audition haar eigen song Alaska mag spelen nadat ze zowel jury als publiek compleet had weggeblazen met een bloedstollend mooie uitvoering van Vincent van Don McLean. Haar deelname aan en uiteindelijke winst van The Voice of Holland geven een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren. Dat album komt er vast en de eerste tour is sinds vandaag een feit!

Hoewel Sophia een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

Verbaast over haar natuurlijke talent een eigen wereld te scheppen in tekst en muziek neemt Arno haar onder zijn vleugels en samen schrijven ze song na song. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten.

Sophia Kruithof
Datum: 23 oktober
Zaal: Metropool, Enschede

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek