Sophia Kruithof naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Sophia Kruithof naar Tivoli Vredenburg
Sophia Kruithof naar Tivoli Vredenburg

De jonge Nederlandse zangeres Sophia Kruithof staat sinds haar deelname aan The Voice Of Holland bekend als ‘Het wonder uit Weesp’ (aldus presentatrice Chantal Janzen). Sophia leerde zichzelf als kind al zingen, gitaarspelen, pianospelen en drummen. In 2019 volgt haar avontuur bij The Voice Of Holland, waar ze indruk maakt met haar vertolkingen van Brel, Adele en Don McLean en jurylid Waylon bovendien haar gitaarspel prijst. The Voice Of Holland is een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren. ‘Ik wil vooral muziek maken!’

Sophia Kruithof
Datum: 18 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek