Steam Down naar Patronaat

Ticketmaster
Steam Down naar Patronaat
Steam Down naar Patronaat

Steam Down is een kunstcollectief, wekelijks event en muziekgemeenschap gevestigd in Deptford, Zuidoost-Londen. Opgericht door multi-instrumentalist, componist en producer Ahnansé in mei 2017 om Londense muzikanten en producers te verbinden. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wekelijks evenement waar Steam Down-artiesten en hun uitgebreide muzikale familie spontane sonische soundscapes genereren die hun leven in de stad weerspiegelen. Soms omschreven als een “kerk”, andere keren als “spirituele training met de intensiteit van een militaire oefening”, waarin brokenbeats, grime, futuresoul en jazz worden verkend. Na een spetterende show op Eurosonic is de band bevestigd voor onder andere Down The Rabbit Hole, Transition Festival en komen ze voor een speciale intieme show naar Patronaat!

Steam Down
Datum: 1 april
Zaal: Patronaat

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek