Steve Smyth naar Cinetol

Ticketmaster
Steve Smyth naar Cinetol
Steve Smyth naar Cinetol

De bebaarde Australiër Steve Smyth reist al jarenlang de wereld over en vindt overal inspiratie voor het schrijven van zijn muziek. De wereldburger vertaalt die inspiratie naar harde rock ‘n roll nummers als ‘Shake It’ of ‘Get On’, maar ook meer intieme ballades als ‘Written or Spoken’ of ‘Paris’. De overeenkomst tussen deze nummers is het prachtig rauwe stemgeluid van Smyth. Zijn laatste plaat ‘Exits’ nam hij op in Los Angeles, met producers die eerder samenwerkten met Thom Yorke, Beck, The Black Keys en Norah Jones. Binnenkort verschijnt er nieuw werk, een maar liefst vier EP tellende collectie; ‘Blood’, ‘Matches’, ‘Fractures’ en ‘Celebration’.

Steve Smyth
Datum: Woensdag 20 mei
Zaal: Cinetol

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek