The Dandy Warhols naar de Muziekgieterij

Ticketmaster
The Dandy Warhols naar de Muziek- gieterij
The Dandy Warhols naar de Muziek- gieterij

“You’ve got a great car, yeah what’s wrong with it today?” Dat is de eerste zin van ‘Bohemian Like You‘, welke je waarschijnlijk helemaal tot het eind kunt meezingen en vanavond zult beantwoorden met een overtuigende “whoa, whoo!”. Maar The Dandy Warhols heeft inmiddels wel bewezen veel meer te zijn dan een one-hit wonder. Of we het nu hebben over hun alternatieve psychedelische periode in de jaren ’90 of de korte affaire met pop-funk een decennium later; het Amerikaans indiekwartet schuwt het opzoeken van de grenzen binnen hun eigen geluid niet.

The Dandy Warhols
Datum: 12 juni
Zaal: Muziekgieterij

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek