The Robert Cray Band naar Metropool

Ticketmaster
The Robert Cray Band naar Metropool
The Robert Cray Band naar Metropool

Vijf Grammy’s in de kast, talloze studio-albums, hits, wereldwijd uitverkochte zalen, opgenomen in de Blues Hall Of Fame… Robert Cray dus! Geroemd om zijn gitaarspel, maar vlak ook zeker zijn vocale kwaliteiten niet uit. Robert zingt soepel, met soul! Dat doet hij nog nadrukkelijker op zijn onlangs verschenen album ‘That’s What I Heard’. Hij eert zijn eigen muzikale helden, waaronder Curtis Mayfield, Bobby “Blue” Bland, The Sensational Nightingales en anderen, en neemt voor de plaat ook vier nieuwe eigen composities met dit soort grootheden in het achterhoofd. Ook die missie is meer dan geslaagd zoals je hieronder kan horen.

The Robert Cray Band neemt je deze avond dus mee naar de roots van de man zelf. Naast nummers van het nieuwe album zal deze band ook niet schromen om een groot aantal favorieten van fans te spelen. Voor velen zal de muziek van The Robert Cray Band de eerste kennismaking zijn geweest met blues en soul want Cray scoorde onwaarschijnlijke hits in de jaren 80 toen deze genres niet of nauwelijks een plaats hadden in de hitparade. Een man dus die wars is van trends en altijd zijn eigen pad bewandelt heeft.

The Robert Cray Band
Datum: 2 juli
Zaal: Metropool, Hengelo

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek