The Robert Cray Band naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Robert Cray Band naar Tivoli Vredenburg
The Robert Cray Band naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse bluesman Robert Cray lijkt alleen maar beter te worden naarmate zijn leeftijd vordert. De blues van Cray is altijd toegankelijk geweest, zonder dat hij afbreuk deed aan de oerkracht van het genre, en dat leverde hem in de jaren tachtig twee wereldhits op: Right Next Door (Because Of Me) en Don’t Be Afraid Of The Dark. Sindsdien heeft Cray de perfecte partner-in-crime gevonden in producer/drummer Steve Jordan. Ook op Cray’s gloednieuwe album That’s What I Heard (2020) is het tweetal weer op dreef – luister maar eens naar de onweerstaanbare groove van That Man!

The Robert Cray Band
Datum: 03 juli
Zaal: Tivoli Vredenburg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek