The Steve Hillage Band en Gong naar de Boerderij

Ticketmaster
The Steve Hillage Band en Gong naar de Boerderij
The Steve Hillage Band en Gong naar de Boerderij

Een uniek dubbelconcert van The Steve Hillage Band en Gong; de UK pioniers van progressieve rock, spacerock en psychedelische rock. Gitarist Steve Hillage is een visionair als het gaat om het verleggen van muzikale grenzen. De Britse gitarist, zanger en producer is sinds de jaren ’70 actief in diverse formaties en werkte samen met talloze muzikanten. In 1973 werd hij lid van Gong en een jaar later vormde hij zijn eigen Steve Hillage Band.. De set zal bestaan uit nummers van zijn zeventiger jaren albums “Green, L”, “Fish Rising” en “Motivation Radio”. De legendarische Britse progrock band Gong speelt een set met onder andere materiaal uit hun zeer goed onthaalde recente plaat “The Universe Also Explodes” (2019), die de top 3 van de Britse charts haalde.

The Steve Hillage Band en Gong
Datum: 16 oktober
Zaal: Boerderij

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek