Typhoon naar de Melkweg (extra concert)

Ticketmaster
Typhoon naar de Melkweg (extra concert)
Typhoon naar de Melkweg (extra concert)

Muziek is liefde en liefde is er om te delen! Dát gaat Typhoon ook op 14 november met zijn Titanenband bij ons doen. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

De rust die hij heeft ervaren tijdens zijn pauze, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek – en dus liefde – te delen! In juni komt hij met een nieuw album, waarvan nieuwste single ‘Ogen Dicht’ net is uitgekomen. Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Typhoon
Datum: 14 november
Zaal: Melkweg

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek