Blowbeat naar de Bosuil

Ticketmaster
Blowbeat naar de Bosuil
Blowbeat naar de Bosuil

Blowbeat ontstond begin jaren ’80 en speelde daarna eindeloos veel, voornamelijk in Duitsland. Na 2000 opereert de band (nog altijd zonder verdoving) in een iets; de bandleden Leendert Haaksma, Arthur Lijten en Eric Coenen spelen allen als sessiespeler bij diverse nationale (en internationale) grote acts. (Anouk, Anastacia, Manfred Man, Ellen ten Damme, to drop a few names ) Dat maakt het vrijwel onmogelijk om permanent actief te zijn als Blowbeat.

Maarrr….het oude bloed blijft kruipen waar het nog kruipen kan! Sleutelwoorden voor 2019 zijn dezelfde gebleven: energie, vaart, verrassing, gekte, groove. Het moet vooruit. Het KAN niet stil blijven staan. Echte spelers, echte gitaren, een bas en een drumstel. Aangestuurd door Ton Engels, Leendert Haaksma, Eric Coenen en Arthur Lijten.

Blowbeat
Datum: 23 mei
Zaal: Bosuil

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek