Bökkers naar Metropool

Ticketmaster
Bökkers naar Metropool
Bökkers naar Metropool

Bökkers stopt. Gelukkig komen ze voor het zo ver is nog bij je in de buurt om alle greatest hits te spelen! De Sallandse rockband Bökkers trakteert zijn bezoekers in 2020 dus voor het laatst op een frisse piep in de oren.

Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top 2000, shows in clubs als Paradiso, op de Zwarte Cross, op dorpsfeesten, in popzalen en in discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen. Deze laatste tournee in de huidige bezetting is dan ook het einde van een roemrucht tijdperk! Deze shows zijn dus bij voorbaat memorabel!

Dit jaar zet de band nog 1 keer alle versterkers op 11 voor een ongekend rock n rollfeest, dus neem je vrienden mee en zeg maar vast dag tegen je trommelvlies én dag tegen Bökkers in de huidige bezetting!

Bökkers
Datum: 11 december
Zaal: Metropool, Hengelo

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek