Bootleg Beatles naar Metropool

Ticketmaster
Bootleg Beatles naar Metropool
Bootleg Beatles naar Metropool

Met de Bootleg Beatles is het beatlesmania all over again! De heren lijken dan ook als 2 druppels water op de grote idolen en hebben bovendien dezelfde kapper en kleermaker. Het allerbelangrijkste: ze klinken ook nog eens als The Fab Four!

Niet voor niets staan The Bootleg Beatles dan ook in de grootste concertzalen en op de grootste festivals: 7 keer Glastonbury, 18 keer Royal Albert Hall, Budokan, Earl’s Court, Wembley, Carré en Metropool. Dit jaar keren de heren terug met alle hits die je je maar kan voorstellen, met een extra focus op het album Let It Be. De zwanenzang van de meest invloedrijke band van de 20e eeuw verscheen dit jaar precies 50 jaar geleden en The Bootleg Beatles grijpen deze gelegenheid aan om net iets meer van dit album te spelen.

Een avond vol onverwoestbare, tijdloze klassiekers op onnavolgbare wijze gebracht door de enige echte Bootleg Beatles!

Bootleg Beatles
Datum: 4 februari
Zaal: Metropool, Hengelo

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek