Henrik Freischlader Band naar Metropool

Ticketmaster
Henrik Freischlader Band naar Metropool
Henrik Freischlader Band naar Metropool

Henrik Freischlader is een graag geziene gast in deze regio. Zijn met soul doordrenkte blues gaat er in als vis in een zeehond en dat komt natuurlijk door het talent dat Henrik aan de dag legt maar zijn band is even belangrijk. Na 9 studio albums en 6 live platen is studio album 10 inmiddels onderweg en dat is een prima excuus om de podia weer op te gaan dit najaar.

Verwacht geen ego’s in deze band, ieder lid krijgt de ruimte om zijn kunsten te vertonen maar patsen is er niet bij. Alles in dienst van de band, het liedje maar vooral het publiek! Deze band is zo goed op elkaar ingespeeld dat elke set anders en verrassend is. Hou je van blues, soul maar vooral van vakmanschap zonder poeha dan ben je vanavond aan het goede adres in Metropool!

Henrik Freischlader Band
Datum: 27 november
Zaal: Metropool, Enschede

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek