Mid City naar Rotown

Ticketmaster
Mid City naar Rotown
Mid City naar Rotown

De Australische band Mid City schrijft puike rockanthems met de vaart van een hogesnelheidstrein. Nummers als Old Habits, ‘Dead Broke Blues en nieuwste single Forget It klinken doeltreffend, in-your-face, en zonder verspilde bewegingen of overbodige franjes. De adrenalinekick gaat bij deze band altijd voor. Bovendien beschikt frontman Joel Griffith over zo’n heerlijke no nonsens sneer, fanatiek als een aanvaller die de bal het liefst keihard dwars door het midden van het doel erin schopt.

Mid City viert de slechte keuzes, naïeve avonturen en universele misverstanden die we allemaal wel een keer maken. Uiteindelijk dansen, springen en beuken we vanavond samen toch gewoon op de V11 als een stelletje onbezonnen driftkikkers. Mid City laat bepaald geen figuurlijke kogels in het magazijn: het is al-tijd menens!

Mid City
Datum: 9 mei
Zaal: Rotown

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek